Vanwege de huidige Coronamaatregelen gaat onze Belevingsdag helaas niet door.
De kans is klein, maar mochten de richtlijnen vóór 24 februari versoepelen, dan kan deze leuke dag alsnog doorgaan. Wil je dan zeker zijn van een plekje? Meld je hieronder dan aan. Mocht de Belevingsdag doorgaan, dan brengen we je hier uiteraard van op de hoogte. 

24 februari van 13:00 – 17:00 uur

Het kiezen van een middelbare school is spannend, maar ook leuk! De open dagen gaan helaas niet door, maar we willen toch alle leerlingen van groep 8 de mogelijkheid geven om te beleven wat we allemaal op Campus 013 doen. Vandaar dat we de Belevingsdag hebben georganiseerd.

Wat houdt dit in:

Voor de leerlingen:
Stel thuis jouw eigen middelbare school rooster samen! Welke lessen lijken jou leuk om te volgen? Stel hier jouw eigen middelbare school rooster samen! Je kunt een les volgen op de volgende tijdstippen:

Van 13:00u tot 14:00u
Van 14:00u tot 15:00u
Van 15:00u tot 16:00u
Van 16:00u tot 17:00u

Je mag zelf weten hoe laat je begint en hoeveel lessen je volgt. Je mag er zelfs 4 kiezen als je wilt! Om jouw eigen middelbare school rooster te maken klik je op onderstaande link en kies je bovenin de gewenste les. Vervolgens zoek je in de agenda daaronder naar 24 februari. Daarna kies je jouw gewenste tijdstip en vul je de rest van de gegevens in. Wanneer je daarna nog een les wilt plannen, kies je voor ‘nieuwe reservering’ en kies je gewoon weer een andere les!

Kijk voor een uitgebreide uitleg het volgende filmpje. We leggen je in 3 minuutjes uit hoe je jouw rooster maakt. Let op: in het filmpje wordt nog de oude datum (10 januari) en oude tijdstippen gebruikt als voorbeeld. Ga je jouw roostertje maken, zoek dan in de agenda naar 24 februari.

Stel hier jouw rooster samen.

Voor de ouders:
Natuurlijk willen we u ook het allerliefste te woord staan. Echter, door de huidige Corona maatregelen mogen we onze school niet openstellen voor ander bezoek dan de leerlingen van de basisschool. Heeft u vragen over Campus 013, stuur deze dan naar info@campus013.nl . U kunt ook onze Webinar volgen voor alle informatie over onze school. Schrijf u hier in voor de Webinar.