Ga direct naar de content

“Bij ons ontdekken leerlingen waar ze goed in zijn”

Robert-Weijmans

Lees ook het verhaal van:

Nicole-Verhoeven

Nicole Verhoeven
teamleider

Abdul-Zekari

Abdul Zekari
pedagogisch conciërge

Corina-van-Esch

Corina van Esch
ouderraad

Robert Weijmans, directeur

“Campus 013 wil de beste en leukste vmbo-school zijn van Nederland. Een school waar docenten, medewerkers en leerlingen er meer dan 100% voor gaan én gelukkig zijn. Wij vinden dat ieder kind een persoonlijke aanpak verdient. En: we leren kinderen te ondernemen, onderzoeken, ontdekken en ontwikkelen. In een veilige omgeving laten we ze ervaren dat ze hun eigen regisseur zijn.

 

“We bieden onze leerlingen onderwijs met lef en liefde”

 

Blijven leren en groeien
Wij geloven in een school waar je leert wat de samenleving van je verwacht. Bij ons ontdekken leerlingen welke vaardigheden ze nodig hebben. Welke normen en waarden ons verbinden. Hoe je je moet gedragen en hoe je kunt verbinden. We bereiden onze leerlingen met veel liefde voor op een leven lang leren. Het is belangrijk dat ze blijven leren en groeien. Door in beweging te blijven en de warmte -die ze hier op school ervaren- mee te nemen en te blijven delen.

 

Talenten-onderwijs
Wij houden oprecht van onze leerlingen en stellen ze echt centraal. Dat zit in onze genen. We werken met lef aan een nieuw soort talenten-onderwijs. In ieder vak willen we boven regionaal gemiddeld presteren. In ons nieuwe schoolgebouw nemen we samen met ROC Tilburg leerlingen mee in een 6- of 7-jarig leertraject. Een doorlopende leerlijn naar een goede toekomst. We maken ze vertrouwd met vaardigheden voor beroepen die nu nog niet bestaan. Zo geven we ze een goede start voor hun toekomst. Ik ben echt trots op deze school!”