“Hier mag je met je handen werken” - Sidney

Sorry, your browser does not support inline SVG.

Sidney
“Ik heb heel bewust gekozen voor deze school. Ik had een havo-advies, maar ik wil graag met mijn handen werken. Hier krijg je bijvoorbeeld praktijklessen. Voertuigtechniek vind ik het allerleukste. Ik wil namelijk automonteur worden. Ik heb hier al geleerd hoe je een band verwisselt, hoe een cilinder werkt en hoe een motor in elkaar zit. Ik vind dat interessant.

“Discipline helpt me om mijn droom te realiseren”


Zijn zoals je bent

Je mag hier zijn zoals je bent. Je maakt ook makkelijk vrienden. Er zijn meer kinderen met dyslexie en adhd. Dat is geen probleem. De leraren zijn over het algemeen duidelijk, denken met je mee en weten hoe ze leerlingen het beste kunnen helpen. Bovendien hoef je niet lang en veel te studeren. Hier mag je vooral doen.

Misschien naar buitenland

In mijn vrije tijd doe ik aan ijshockey. Veel van mijn vrienden van het ijshockey zitten hier ook op school. In mijn sport heb ik geleerd wat discipline is. Dat komt me op school ook van pas en helpt me om mijn droom te realiseren: een eigen garage en werkplaats. Het liefst op een plaats waar auto’s echt helemaal kapotgaan. Dus misschien ga ik wel naar het buitenland.”

Sorry, your browser does not support inline SVG.