Is jouw keuze voor jouw middelbare school gevallen op Campus 013? Wat leuk! Welkom! 
Hieronder vind je alle informatie over hoe je je moet aanmelden op onze school.

AANMELDEN LEERJAAR 1

Wat fijn dat jij je wilt aanmelden voor onze school. Welkom op Campus 013!

Aanmelden voor onze school kan op twee manieren:

Manier 1: Bezoek op 7 of 9 maart onze school tussen 15:00u en 17:00 of 19:00u en 21:00u. Onze medewerkers staan dan voor je klaar om je aan te melden voor Campus 013. Neem altijd de adviesbrief mee van de basisschool! Leerlingen die praktijkadvies van de basisschool hebben gekregen, kunnen zich helaas niet bij ons aanmelden.

Manier 2: Vul hieronder het inschrijfformulier en de vragenlijst alvast digitaal in. Bezoek daarna op eerdergenoemde dagen en tijdstippen onze school. Je hoeft dan alleen nog samen met ons het formulier door te nemen en de handtekening eronder te zetten. Zo ben je heel snel weer klaar! Neem ook hier jouw adviesbrief mee van de basisschool. Ook hierbij geldt: leerlingen die praktijkadvies van de basisschool hebben gekregen, kunnen zich helaas niet bij ons aanmelden.

Hieronder staan de stappen die je samen met je ouder/verzorger neemt om je aan te melden:

Stap 1:

Vul ons inschrijfformulier digitaal in. Klik hier om deze in te vullen.

Stap 2:

Vul nu onze vragenlijst digitaal in. Klik hier om deze in te vullen.

Wanneer je stap 1 en stap 2 hebt doorlopen, gaan wij met je inschrijving aan de slag. Bezoek op 7 of 9 maart tussen 15:00u en 17:00u of 19:00u en 21:00u onze school en onderteken jouw inschrijfformulier. Je bent zo lekker snel klaar!

Heb je vragen over het aanmelden of wil je meer informatie over het aanmelden? Stuur dan een mail naar Elsemarij von der Fuhr via e-mail evdfuhr@campus013.nl. We helpen je graag verder!

AANMELDEN VOOR OVERIGE LEERJAREN

Wil of moet je overstappen van middelbare school en is je keuze gevallen op Campus 013? Wat leuk dat jij je wilt aanmelden.  Welkom op Campus 013! Hieronder staan de stappen die je samen met je ouder/verzorger neemt om je aan te melden voor leerjaar 2, 3 of 4:

Stap 1:

Vul ons inschrijfformulier digitaal in. Klik hier om deze in te vullen.

Stap 2:
Vul nu onze vragenlijst digitaal in. Klik hier om deze in te vullen.

Eén van onze medewerkers neemt daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je vragen over het aanmelden? Stuur dan een mail naar Aukje Brekelmans via e-mail abrekelmans@campus013.nl.