Bezoekadres

Campus 013
Stappegoorweg 185
5022 DD Tilburg

Postadres

Campus 013
Postbus 1330
5004 BH Tilburg

Telefoon / e-mail

Werken bij

Campus 013 is onderdeel van Onderwijsgroep Tilburg. Wil je bij ons werken? Alle vacatures van Onderwijsgroep Tilburg vind je op: www.werkenbij.onderwijsgroeptilburg.nl.

Campus 013 is daarnaast een erkend leerbedrijf. Wij nemen graag stagiaires aan. Wil je bij ons stage lopen? Neem dan contact op met onze intern begeleider Anna Paramythioti via e-mailadres aparamythioti@campus013.nl.

Klachten


Klacht als ouder of anoniem melden

Ben je een ouder/ verzorger of externe partner van Campus 013 en wil je een klacht indienen? Dan kan dat via onderstaand formulier. Ben je een leerling en wil je een anonieme melding doen, gebruik dan ook onderstaand formulier.

Vul hier het klachtenformulier in

Let op. Indien je een anonieme melding maakt betekent dit dat we niet direct een oplossing kunnen bieden. We gaan liever met jou in gesprek als je een klacht ergens over hebt. Samen kunnen we wellicht tot een oplossing komen.

Neem gerust contact op met ons:
Studenten Adviespunt 013
T 013 539 7010

Ook wij leren graag en staan altijd open voor verbetering. Wanneer we weten wat er fout gaat of iets beter kan, dan kunnen we er iets aan doen. Heb je een klacht? Laat het ons weten! Meld het via onderstaande button. Dan zorgen wij er samen voor dat je klacht of de situatie opgelost of verbeterd wordt.