ICT plein

Leer op het ICT plein alles over hardware en software. Zet je eigen computer in elkaar of maak een echte game!

Techniekplein

Leer hier alles over het bewerken van metaal, het aansluiten van elektriciteit en het schilderen van verschillende materialen! Ook maak je de mooiste bouwwerken met hout en leer je alles over robots!

Mobiliteitsplein

Leer hier alles over transport, laden en lossen, logistiek, het werken in een magazijn en het leveren van pakketjes. Onze leerlingen brengen zelf allerlei artikelen rond in de school!

Zorgplein

Leer alles over schoonheidsverzorging, maar ook over het verzorgen van jongeren en ouderen. Je gaat al kleine gerechten maken en beleeft al een beetje hoe het er in een ziekenhuis aan toe gaat!

Mediaplein

Hier leer je alles over grafische vormgeving, het maken van foto’s en films. Deze films en foto’s ga je bewerken op  Apple computers. Ook leer je hier werken met 3D printers en een echte lasersnijder!

Horecaplein

Hier leer je koken, bakken en braden. Daarnaast leer je hoe je jouw eigen gemaakte eten het beste kunt serveren en opdienen. Dit doe je in een echt restaurant in de school, genaamd Kitchen 013!

Groenplein

Hier leer je alles over het verzorgen van dieren en planten. Je maakt kennis met reptielen, boerderijdieren, insecten en allerlei verschillende tropische planten. Je gaat in een echte kas werken!

Sportplein

Het sportplein heeft verschillende locaties. Op alle locaties beoefen je allerlei uitdagende sporten die net wat meer van je vragen dan de standaard sporten!