Kennismaken

Ben je enthousiast geworden van alles wat je leest op deze site, maar wil je het ook graag een keer komen ervaren? Kom dan kennismaken! Je kunt onze Open Dag bezoeken, meelopen tijdens de meeloopmiddagen of aansluiten bij onze voorlichtingen. Lees hieronder meer.

Voorlichtingen

Op 6, 7, 15 en 16 december organiseren we bij ons op school voorlichtingen voor jou en je ouders. Wil je graag horen wat Campus 013 allemaal te bieden heeft en wat ons uniek en onderscheidend maakt? Kom dan naar één van de voorlichtingsavonden! 
Op dit moment zijn we nog druk bezig om de voorlichtingen vorm te geven. Wil je dat we je op de hoogte blijven houden? Laat dan hier je gegevens achter.

Meeloopmiddagen

Wil je graag ervaren hoe het er op Campus 013 aan toe gaat? Wil je een leuke opdracht doen op één van onze leerpleinen? 
Op 3, 10 en 17 november organiseren we speciaal voor jou meeloopmiddagen om te ontdekken wat Campus 013 allemaal te bieden heeft! 
Op dit moment zijn we nog druk bezig om de meeloopmiddagen vorm te geven. Wil je dat we je op de hoogte blijven houden? Laat dan hier je gegevens achter.

Open Dag

In schooljaar 2021/2022 organiseren we voor iedereen weer een leuke Open Dag. Bezoek op 23 januari 2022 onze school en ervaar wat je bij ons op school allemaal kunt doen. In het nieuwe schooljaar komen we met meer informatie over deze leuke en leerzame dag.

Informatiemailtje

Wil je graag allerlei informatie over onze school ontvangen? Dat kan! Laat dan hier je emailadres achter. We sturen je dan zo snel mogelijk een mailtje met alle informatie over onze school.

In de bijlage van het mailtje zit:

– De folder van onze school
– Een boekje met foto’s en informatie over onze unieke keuzemogelijkheid van praktijkvakken
– Een folder over jouw persoonlijke laptop
– Een voorbeeld van een rooster

Aanmelden

Is jouw keuze gevallen op Campus 013 als jouw nieuwe middelbare school? Wat leuk! Welkom!

Klik hier om alles te lezen over het aanmelden. 

Jouw eigen laptop

Het digitaal onderwijs ontwikkelt zich de laatste tijd ontzettend snel. Daarom gaan we op Campus 013 vanaf schooljaar 2021/2022 in leerjaar 1 starten met persoonlijke laptops!

Dit houdt in dat eerstejaars leerlingen een eigen laptop hebben en hiermee het onderwijs op onze school volgen. Hiervoor is Campus 013 een samenwerking aangegaan met The Rent Company. Ouders huren een laptop om het onderwijs van hun kind nóg beter vorm te geven.

Klik hier voor meer informatie over persoonlijke laptops.