Deze pagina is speciaal voor onze zittende leerlingen om jullie op weg te helpen in het (digitaal) onderwijs. Programma’s zoals Magister, Bundle of Microsoft Teams vind je in de menubalk of onderin deze site.

Ff Rekenen

FF Rekenen is een interactieve rekenmethode, ingedeeld in de 4 domeinen.

Basisklassen loggen in op niveau 1F, Kader en GT-klassen loggen in op 2F.

Numo

Numo is een online taalprogramma waarin je op je eigen niveau kan werken.  De verkorte schoolnaam is campus013. Je 90-nummer is je gebruikersnaam, wachtwoord hetzelfde zonder 90. Drempeltoetsen maak je in Muiswerk met dezelfde inloggegevens.

Dubbelklik
Dubbelklik heb je nodig tijdens de lessen van Dienstverlening en Producten (DP). Je inloggegevens heb je aangemaakt tijdens de les DP.

Problemen met het geluid van jouw laptop?

Blijft het geluid gewoon afspelen via de speakers van jouw eigen laptop, terwijl je er net een koptelefoon hebt aangesloten?
Download dan hier het juiste programma zodat jouw koptelefoon het weer doet! Belangrijk: je hoeft niet in te loggen bij de Windows Store wanneer daarom wordt gevraagd. Klik het venster gewoon weg.

Fotoalbums en filmpjes

Alle foto’s en filmpjes van onze (buitenschoolse) activiteiten van Campus 013 vind je hier terug. Gebruik [leerlingnummer]@ogt013.nl en je wachtwoord om in te loggen. 

Thuis programma’s van school gebruiken

Wist je dat je thuis op je eigen computer of laptop alle computerprogramma’s van school kunt gebruiken? Hoe je dat doet? Bekijk hieronder het instructiefilmpje ‘Thuis computerprogramma’s van school’.

Open Leercentrum (OLC)

Ons Open Leercentrum biedt veel boeken en ander naslagwerk die je kunt huren! Wil jij weten of ons OLC het boek heeft dat jij zo graag wilt lezen? Klik dan hier en reserveer jouw boek alvast online!

SharePoint

SharePoint is een platform voor informatie-uitwisselen en samenwerken. Hier vind je o.a. lesmateriaal dat je kunt downloaden, thuis of op school! Log in met: [leerlingnummer]@ogt013.nl en je netwerkwachtwoord. Link: SharePoint

Downloads

We hebben veel programma’s die je als leerling kan downloaden op jouw eigen computer zodra je hier inlogt. Gebruik [leerlingnummer]@ogt013.nl en je wachtwoord om in te loggen. 

Office 365

Alle Office programma’s zoals Microsoft Word, Excel en PowerPoint kun je downloaden op jouw eigen computer. Log daarvoor hier in. Klik op de 9 puntjes links bovenin en klik vervolgens op ‘Office 365’. Hier kun je Office gratis downloaden!

MyPrint

Om op school te kunnen printen vanaf je laptop, moet je eenmalig de MyPrint printer installatie uitvoeren. De handleiding vind je hier

Instructiefilmpjes

Kom je er even niet meer uit? Misschien vind je het antwoord op je vraag in één van de volgende instructiefilmpjes:

  • Instructie Microsoft Teams

  • Thuis computerprogramma’s van school gebruiken

  • Bundle activeren

  • Een nieuw Word-document maken

  • Magister voor ouders:

  • Hardop voorlezen met Edge

PTO

Om over te gaan naar het volgende schooljaar moet je in ieder geval voor elk vak alle toetsen hebben gemaakt. Alle klassen van hetzelfde leerjaar en hetzelfde niveau, maken allemaal dezelfde toetsen. De toetsen staan per vak weergegeven in het PTO (Programma van Toetsing en Overgang). 

PTA

Om je vmbo-diploma te behalen, moet je eindexamen doen. Het Eindexamen is opgedeeld in een schoolexamen (Programma van Toetsing en Afsluiting) en een Centraal Examen (landelijk). Afhankelijk van het vak verspreiden we het schoolexamen (PTA) over één of twee schooljaren. Als je in leerjaar 4 zit en het vak wordt in één jaar afgerond, is het opgenomen in het PTA 2023-2025. Zit je in leerjaar 4 en is het een vak dat in twee schooljaren wordt afgerond, dan staat het vak in het PTA van cohort 2022-2024. Je mag pas deelnemen aan het Centraal Examen, als alle onderdelen van het schoolexamen zijn afgerond. Je vindt alle onderdelen terug in het PTA. 

Leerlingenraad

De Leerlingenraad vertegenwoordigt de leerlingen en overlegt met de directie over zaken die de leerlingen aangaan. De Leerlingenraad draagt nieuwe ideeën aan, denkt mee over het verzorgen van onderwijs op school en is medeorganisator van activiteiten op school. De Leerlingenraad komt regelmatig bij elkaar, waarbij altijd een begeleidende docent aanwezig is en vergadert 5 à 6 keer per schooljaar met de directeur. De Leerlingenraad is door minimaal één lid vertegenwoordigd in de Medezeggenschapsraad van Campus 013. De Leerlingenraad staat onder voorzitterschap van de begeleidende docent: Pleuni van de Sanden. Je kunt contact opnemen met de Leerlingenraad via het e-mailadres leerlingenraad@campus013.nl.