Keuzeproces leerjaar 2

Deze informatie is alleen relevant voor onze leerlingen van leerjaar 2. 

Je gaat jouw beroepsgerichte keuzeprogramma’s kiezen voor leerjaar 3 en 4!

Dit is een belangrijk moment in jouw schoolloopbaan. In de afgelopen twee jaar heb je tijdens (werkveldoriëntatie) WVO en de talentenworkshops al kunnen ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Allemaal met als doel dat je na leerjaar 4 de juiste keuze maakt voor een vervolgopleiding in het mbo. Uiteindelijk wil je natuurlijk een leuke en goede baan vinden in de richting van jouw interesses en talenten. 

We zijn op het moment aangekomen dat je jouw beroepsgerichte keuzeprogramma’s gaat kiezen voor leerjaar 3 en leerjaar 4. 

Om erachter te komen hoe je dit doet, bekijk je het instructiefilmpje samen met je ouder(s)/verzorger(s). De mentor bekijkt deze ook samen met jou en geeft er nog extra informatie bij. 

Het beroepskeuzeboekje en het keuzeformulier zijn naar je opgestuurd via de post. Mocht je deze kwijt zijn geraakt dan kun je beide documenten hieronder nog een keer downloaden.

Lever jouw ingevulde en ondertekende keuzeformulier uiterlijk vrijdag 26 februari in door deze retour te sturen via de retourenveloppe die meegeleverd wordt bij de post. Je mag het formulier ook inleveren bij de bezoekersbalie van onze school.