Waarom persoonlijke laptops?

Het digitaal onderwijs ontwikkelt zich de laatste tijd ontzettend snel. We merken dat het hebben van een goede laptop steeds belangrijker wordt. Uitgevers van schoolboeken bieden steeds meer digitaal aan en steeds minder papieren boeken (analoog).

Daarom hebben we op Campus 013 persoonlijke laptops! Dit houdt in dat alle leerlingen vanaf leerjaar 1 een eigen laptop hebben en hiermee het onderwijs op onze school volgen.

Hiervoor is Campus 013 een samenwerking aangegaan met The Rent Company: een leverancier van onderwijslaptops die goed bekend zijn met het digitale onderwijs en wat daarvoor nodig is. Ouders en leerlingen worden volledig ontzorgt door de service van de The Rent Company.

Service The Rent Company

Wanneer u een laptop heeft van The Rent Company bent u van alle gemakken in service en onderhoud voorzien. Een medewerker bij ons serviceloket op school staat voor u klaar om uw zoon/dochter antwoord te geven op vragen en reparaties uit te voeren (zelfs in combinatie met een vervangende laptop!). Ook onze docenten zijn bekend met de laptops, waardoor de lessen gemakkelijk en eenduidig verlopen.

Bekijk hier het filmpje van The Rent Company over de persoonlijke laptop.

Vragen en antwoorden (FAQ)

We kunnen ons voorstellen dat u met vragen zit. Hieronder kunt u een FAQ (vraag en antwoord) downloaden over de persoonlijke laptops. Een paar vragen lichten wij eruit:

Q: Moet ik een laptop aanschaffen van The Rent Company?
A: U kunt het beste een laptop aanschaffen van The Rent Company. Het is niet verplicht, maar wanneer u een eigen laptop aanschaft kunt u geen gebruik maken van de services van The Rent Company. Moet uw kind bijvoorbeeld de laptop repareren bij een ander bedrijf, dan krijgt u niet gegarandeerd een vervangende laptop waardoor uw kind achter kan gaan lopen in ons onderwijs. Daarnaast zijn de reparatiekosten altijd vrij hoog. Ook hebben onze docenten geen kennis van bijvoorbeeld Apple laptops, waardoor uw kind tijdens de les ook moeilijker geholpen kan worden en lastiger samen kan werken met andere leerlingen.
Als laatste zijn de laptops van The Rent Company goed beschermd. Kijk hiervoor het volgende filmpje: https://youtu.be/8y9Ycft_5Tw

Q: Gebruikt Campus 013 helemaal geen boeken meer?
A: Jawel. We blijven gewoon gebruik maken van boeken. Zo kunnen docenten afwisselende lessen maken waarbij de ene keer in het boek wordt gewerkt en de andere keer op de computer! Campus 013 betaalt alle boeken, dus er komen geen kosten bij.

Q: Wat als ik de maandelijkse kosten van de laptop niet (meer) kan betalen?
A: Geen probleem. Campus 013 werkt nauw samen met instanties zoals ‘Stichting Leergeld’. Wanneer dit van toepassing is, toetst deze instantie het inkomen en wanneer deze niet toereikend is, betaalt de instantie de kosten. Zo zorgen we er samen voor dat alle leerlingen gewoon mee kunnen blijven doen. Wilt u meer informatie over Stichting Leergeld? Klik dan hier.

Kosten persoonlijke laptops – leerjaar 1 en zij-instroom

The Rent Company biedt ouders in samenwerking met Campus 013 een laptop aan die volgens ons aan alle eisen voldoet om op Campus 013 het onderwijs goed te volgen.
Campus 013 ondersteunt daarbij in de kosten. We betalen €36,- per jaar per leerling aan The Rent Company, zodat  u per maand minder hoeft te betalen of de laptop minder kost als u deze in één keer wilt afbetalen

De laptop:

Dell – Latitude 3120 2-in-1

Deze standaard laptop voldoet aan alle eisen die de school stelt aan een laptop. Een perfecte laptop voor uw kind om goed het onderwijs mee te volgen.

Kosten bij een huurcontract van 4 jaar: € 11,94 per maand.
Wilt u de laptop in één keer kopen dan kost deze €573,12 .

 Download hier
alle specificaties

Bij een huurcontract of bij koop profiteert u 4 jaar van de service van The Rent Company. Uw kind krijgt een vervangende laptop bij schade en de laptop wordt voor door The Rent Company gerepareerd. 

Vragen?

Ga naar www.rentcompany.nl/open-dag voor meer, uitgebreidere informatie.

Heeft u vragen? Mail dan naar info@campus013.nl . Uw vraag wordt dan zo snel mogelijk beantwoord.