"Bij ons ontdekken leerlingen waar ze goed in zijn"

Sorry, your browser does not support inline SVG.

Han Snijders, directeur

“Campus 013 wil de beste en leukste vmbo-school zijn van Nederland. Samen met alle medewerkers zet ik me in om dit streven dagelijks waar te maken. Met aandacht en plezier zorgen we ervoor dat het talent van iedere leerling een kans krijgt. We leren onze leerlingen te ondernemen, onderzoeken, ontdekken en ontwikkelen. In een veilige omgeving laten we ze ervaren waar ze goed in zijn.”

“We bieden onze leerlingen onderwijs met lef en liefde”

Ontdekken van vaardigheden

Wij geloven in een school waar je leert wat de samenleving van je verwacht. Bij ons ontdekken leerlingen welke vaardigheden ze nodig hebben. Welke normen en waarden ons verbinden. Hoe je je moet gedragen en hoe je van betekenis kan zijn voor de mensen om je heen. Daarin geven alle medewerkers het goede voorbeeld.

leven lang leren

Wij gáán voor onze leerlingen en stellen ze echt centraal. Dat zit in onze genen. We bereiden ze voor op een leven lang leren. Door een goede samenwerking met het MBO zorgen we voor een soepele overstap naar het vervolgonderwijs. In ons mooie schoolgebouw nemen we samen met ROC Tilburg, leerlingen mee in een 6- of 7-jarig leertraject. Eén doorlopende leerlijn naar een goede toekomst. We maken ze vertrouwd met vaardigheden voor beroepen die nu nog niet bestaan.”

Lees ook het verhaal van

Sorry, your browser does not support inline SVG.